»Efva Attling«


Efva Attling, född i Stockholm, gjorde sitt första smycke när hon bara var elva år gammal. Redan vid sexton års ålder var hon lärling hos en av Sveriges främsta silversmeder, Bengt Liljedahl. Kort därefter upptäcktes hon av den legendariska modellmamman Eileen Ford, och en lång modellkarriär tog sin början, med modelljobb över hela världen; Paris, London, Milano och New York.
Efter det hade hon karriär med sitt band X-Models och arbetade också med design för bl.a. Levi´s och H&M.
Sedan 1996 är Efva tillbaka där hon en gång började: att arbeta med silver, guld, diamanter och ädelstenar. Efvas specialitet är att leka med ord och uttryck. Detta ger ytterligare en dimension till smyckena, "då jag brukade skriva låtar, vill jag fortfarande beröra människor med ord. Jag kallar mina smycken 'Beauty with a thought' - 'skönhet med en tanke', berättar hon.

I en stenhård produktkategori med många dagsländor har Efva Attling bevisat sin styrka år efter år. Varumärket har en stark identitet som känns igen av alla. Hon är en framgångssaga som ger oss hantverk med en mening. Med kraft från själen, passion och brinnande engagemang smyckar hon vår vardag.
logotyp
logotyp Efva Attling
Little Bend Over
Little Bend Over
29.900 kr
Link a Go-Go Brace
Link a Go-Go Brace
3500 kr
Little Rose Petal Ear
Little Rose Petal Ear
9500 kr
Mini Twosome 18K
Mini Twosome 18K
6900 kr
Dots for Ears
Dots for Ears
1100 kr
Little Twist Ring
Little Twist Ring
1500 kr
Twosome Necklace
Twosome Necklace
2300 kr