Köpvillkor

I Smyckas butiker accepterar vi marknadens ledande kreditkort.

Om du vill reklamera en vara rekommenderar vi dig att du vänder dig till den Smycka-butik där du inhandlat varan. Medtag alltid kvitto vid reklamation.

Avvikelser i pris och sortiment kan förekomma i Smyckas butiker. Vi reserverar oss för slutförsäljning, ädelmetallprishöjningar och andra prisavvikelser.

 

 

ÖPPET KÖP OCH BYTESRÄTT

Bytesrätt gäller plomberad vara upp till 14 dagar mot uppvisande av kassakvitto. Gäller endast byte till annan vara (ej presentkort) och kan ske i valfri Smyckabutik oavsett vilken Smyckabutik du gjort ditt inköp. Gäller ej rea eller specialbeställningar. Om justering gjorts, t ex kortning av länk, gäller inte öppet köp/bytesrätt även om varan är oanvänd. Var uppmärksam på att butikernas varumärkessortiment kan variera.

Nya regler fr o m 19 november, 2012:
Öppet köp gäller plomberad vara i 14 dagar mot uppvisande av kvitto och gäller endast i den Smyckabutik där varan är inhandlad. Öppet köp gäller ej reavaror eller specialbeställningar.

 

DELBETALNING

Tillsammans med Resurs Bank erbjuder vi dig att dela upp din betalning räntefritt i upp till 24 månader.

På köp upp till 2.500 kr tillkommer endast en administrationsavgift på 19 kr/mån. För köp över 2.500 kr tillkommer en uppläggningsavgift på 245 kr för 12 mån och 345 kr för 24 mån, samt en administrationsavgift på 19 kr/mån.

Ansök om Smyckakortet i butiken eller genom att göra en online-ansökan på Resursbank. Du får kreditbesked direkt.

 

 

 

PRESENTKORT

Ibland kan det vara riktigt klurigt att bestämma sig för vad man vill ge bort. Det är då presentkortet är ett smart och uppskattat alternativ.

Smyckas presentkort kan du både köpa och lösa in i samtliga Smyckabutiker och gäller i 2 år från utskriftsdatum. Presentkortets belopp bestämmer du helt själv.

smycka

 

FÖRSÄKRING

Vid köp av klocka till ett värde av minst 500 kronor eller ett smycke till ett värde av minst 800 kronor ingår en gratis försäkring i samarbete med Solid.