»Caroline Svedbom«


För över 105 år sedan fanns ett genuint intresse för juveler och hantverk i Svedboms släkt. År 1935 startade Carolines farfar i egen regi som togs över av hennes far – Kenneth. Eftersom Caroline växte upp med smycken var det kanske inte så konstigt att passionen även kom in i hennes liv. Redan som liten följde hon med på mässor – främst i Norra italien och blev inspirerad redan då. Caroline fastnade ofta vid just färgstarka smycken och drömde redan som tonåring om en framtid som smyckedesigner.

När Caroline hade tagit studenten började hennes resa i olika smyckeföretag och år 2014 bestämde hon sig för att fullfyllo sin dröm och designa eget. En dröm om en färgstark, feminin collection som inspirerats från hennes resor i södra Europa, möte med olika personligheter och passionen för glamourösa juveler.

Idag är Caroline Svedbom Jewelry ett välkänt varumärke och uttrycker färg och feminin design och säljs exklusivt hos mode och -smyckesbutiker, hotell och salonger i Sverige, Norge, Spaniel, Grekland, Frankrike och Tyskland.

logotyp
logotyp Caroline Svedbom
Mini Drop Earrings
Mini Drop Earrings
650 kr
Mini Drop Bracelet
Mini Drop Bracelet
595 kr
Daphne Earcuffs
Daphne Earcuffs
1350 kr
Mini Dione Earrings
Mini Dione Earrings
1150 kr